INVESTEER IN DIGITALE VAARDIGHEDEN

Lokale overheden worden steeds digitaler. Dit heeft impact op de manier van werken. Organisaties investeren in apparatuur en software om medewerkers efficiënt en tijd en locatie onafhankelijk te laten werken. Het bezitten van goede digitale vaardigheden en weten hoe je veilig online werkt, zijn noodzakelijk geworden. Door te investeren in de digitale vaardigheden, bereid je medewerkers voor op de digitale toekomst.

Het Leerportaal

ONZE OPLOSSING

Heb je hulp nodig bij:

  • Bewustwording: van digi- en dataveiligheid
  • Gebruikersadoptieprogramma: continu verbeteren van de digitale vaardigheden
  • Succesvolle implementatie Office 365: door medewerkers efficient aan de slag te laten gaan met de Office programma’s.
  • Opleidingstrajecten: medewerkers gemotiveerd aan de slag laten gaan met hun kennisontwikkeling op het gebied van digitale vaardigheden.

Mijnopleidingen.nl biedt een oplossing voor de digitale adoptie in de organisatie door gerichte kennismetingen en e-opleidingen aan te bieden via het persoonlijke Leerportaal. Het leerconcept in combinatie met onze veranderaanpak motiveert om zelfstandig aan de slag te gaan met het continu ontwikkelen van de digitale vaardigheden. Zo bereid je de organisatie voor op de digitale toekomst.

ADOPTIEMANAGER

De Adoptie Manager van mijnopleidingen.nl helpt bij de implementatie van het Leerportaal, traint de Leercoördinator(en) en management in het gebruik van het Leerportaal, bemenst de supportdesk en introduceert nieuwe opleidingen. Daarnaast is het belangrijk om medewerkers actief te betrekken bij het stimuleren van continu leren. Dit kan door een Leercoördinator vanuit de organisatie aan te stellen. Hij zorgt voor het beheer en een zo optimaal mogelijk aanbod van kennismetingen en e-opleidingen. De Adoptie Manager ondersteunt de Leercoördinator. Samen zorgen zij voor een succesvolle gebruikersadoptie en een goede ontwikkeling van de digitale vaardigheden.

MEER INFORMATIE?

Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek:

Job Coenen
Adviseur gebruikersadoptie en opleidingen
M 06 271 459 62
E job.coenen@mijnopleidingen.nl

DEMO

Ontdek het persoonlijk Leerportaal dat een oplossing biedt voor jouw organisatie. Doe de kennismetingen en e-opleidingen en ervaar hoe je de digitale vaardigheden continu kunt blijven ontwikkelen.

Vraag de demo aan

NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte en word abonnee van onze nieuwsbrief. Je ontvangt maximaal 6 keer per jaar een nieuwsbrief met daarin interessante artikelen over onderwerpen als digitale vaardigheden, digitaal leren, data- en digiveiligheid.

Aanmelden

“Het is niet onze taak de toekomst te voorspellen,
maar ons erop voor te bereiden!”

Perikles