Op 9 november is mijnopleidingen.nl aanwezig bij het evenement ‘Privacy en security: high pressure!’ Aan onze informatietafel vertellen we je graag hoe ons persoonlijk Leerportaal je helpt veiliger online te werken.

Aanmelden

‘Privacy en security: high pressure!’ wordt georganiseerd door ICT Valley in samenwerking met Carthago ICT. Meer informatie vind je op de website privacyensecurityevent.nl. Aanmelden kan hier.
Wil je alvast jouw kennis meten op het gebied van digiveiligheid? Doe dan de kennismeting Digiveiligheid op het Leerportaal van mijnopleidingen.nl. Vraag hier je inlogcodes aan. Je ontvangt ze per email. Succes!

Het belang van veilig online werken

Gestolen klantgegevens. Gegijzelde computers. Misbruik van bankgegevens. We horen deze geluiden bijna dagelijks in het nieuws. Het toont nog eens aan dat veilig online kunnen werken een basisvaardigheid is geworden die iedereen zou moeten bezitten. Thuis en op het werk. De komst van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) op 25 mei volgend jaar maakt dit nog urgenter. Organisaties moeten dan de privacy van burgers namelijk nog beter gaan beschermen.

‘Privacy en security: high pressure!’

Tijdens het gratis evenement ‘Privacy en security: high pressure!’ worden professionals die met digiveiligheid te maken hebben in één middag bijgepraat over de veranderingen rondom gegevensbescherming, de veiligheid van data en de gevolgen die dit heeft voor organisaties. Dit aan de hand van voorbeelden uit de praktijk. En met tips en tricks om privacy en security zo goed mogelijk te borgen.

Bewustwording en kennis vergroten

Aan onze informatietafel vertellen we je die middag graag meer over de tools die ons Leerportaal biedt om veilig online te werken. Met onze kennismetingen krijg je bijvoorbeeld een goed beeld van jouw kennis over veilig online werken. En je wordt je gelijk bewust van een groot aantal zichtbare en minder zichtbare gevaren. Met de e-opleiding Data Informatie Eindgebruikers Veiligheidstraining leer je verantwoord omgaan met je laptop, tablet en smartphone.