De nieuwste versies van Word, Excel of PowerPoint beter leren kennen? Leren hoe je je inbox van Outlook op een overzichtelijke manier organiseert? Veilig leren samenwerken met collega’s via OneDrive of SharePoint? Dat kan allemaal met e-opleidingen van Office 365 producten in het Leerportaal van mijnopleidingen.nl.

Zorg dat je bijblijft

De ontwikkelingen in de digitale wereld gaan snel. Dat maakt voor iedereen een leven lang leren noodzakelijk. Op de eerste plaats om nieuwe apparaten en software te leren kennen. Maar ook om allerlei handige functies in nieuwe versies van MS Office veilig en effectief te gebruiken. Je kunt daarbij wachten tot je baas of een uitkeringsinstantie je op cursus stuurt. Het is echter beter om je ontwikkeling in eigen hand te nemen.

Sneller en veiliger werken na een Office 365 training

Met het Leerportaal van mijnopleidingen.nl neem je zelf de regie over je kennisontwikkeling. In het Leerportaal zijn standaard e-opleidingen van de meest gebruikte programma’s van Office 365 opgenomen. Het gaat dan om de nieuwste versies van Word, Excel, Outlook, OneNote, PowerPoint, OneDrive, SharePoint en Skype voor bedrijven. Ook voor Windows 10 en oudere versies van MS Office vind je opleidingen in Leerportaal. Net als voor een actueel onderwerp als digiveiligheid.

Test je kennis van Office 365

Naast e-opleidingen staan er ook kennismetingen in het persoonlijk Leerportaal. Hiermee kun je zien hoe goed je bijvoorbeeld Office 365, andere versies van MS Office, Microsoft Edge of Windows 10 kent. Beheers je de basisfuncties van deze programma’s? Zijn er nieuwe handigheden die je misschien nog niet wist? Met de uitkomsten van deze kennismetingen zie je welke e-opleidingen uit het Leerportaal voor jou interessant zijn om te volgen.

Overzichtelijk en gemakkelijk

Het Leerportaal is gemakkelijk om te gebruiken. Alles wat voor jou relevant is, vind je in één overzichtelijk scherm bij elkaar. In het portaal tref je kennismetingen, klassikale en e-opleidingen aan. Ook vind je er regelmatig handige tips & trucs, enquêtes of informatie van je eigen organisatie of mijnopleidingen.nl. Dit alles helpt je op weg met je persoonlijke ontwikkeling. Start met een kennismeting om je opleidingsbehoefte in kaart te brengen. En ga daarna zelf met de voorgestelde opleidingen aan de slag.

Leren wanneer het jou uitkomt

Met het persoonlijk Leerportaal leer je waar en wanneer het jou uitkomt. Daarmee sluit het Leerportaal prima aan bij methoden als Het Nieuwe Leren. Deze methode gaat ervan uit dat je zelf actief de regie neemt bij jouw ontwikkeling van kennis en vaardigheden. Zo zorg je dat je bijblijft in een wereld waarin steeds meer zaken digitaal geregeld worden.