Mijn naam is Michiel Teunissen. Sinds 1 augustus 2017 ben ik als Accountmanager new business in dienst bij mijnopleidingen.nl.

Ontwikkelen digitale vaardigheden

Bij veel organisaties en bedrijven waar ik kom, is het ontwikkelen van de digitale vaardigheden van medewerkers een actueel thema. In een steeds digitaler wordende wereld is het continu blijven ontwikkelen van die vaardigheden absoluut noodzakelijk. Mijnopleidingen.nl heeft hiervoor een uniek concept bedacht. Ik help organisaties graag de mogelijkheden daarvan zo effectief mogelijk in te zetten.

Luisteren en meedenken

Voor mijnopleidingen.nl heb ik meerdere jaren ervaring als accountmanager opgedaan bij onder andere Konica Minolta en Berendsen Textiel Service. Goed luisteren naar de wensen en behoeften van een organisatie en meedenken over praktisch uitvoerbare oplossingen zijn mijn sterke kanten. Het geeft mij altijd een voldaan gevoel als ik organisaties verder kan helpen met passende adviezen die meetbare resultaten opleveren.

Vertel me over uw organisatie

Met mijn inzet, kennis en enthousiasme hoop ik ook u van dienst te zijn. Ik kom graag op de koffie om te horen waar uw organisatie tegenaan loopt bij de ontwikkeling van de digitale vaardigheden van medewerkers. Neem gerust contact met mij op.